Защо взаимната мастурбация е по-гореща от секса?

Колко често оставате насаме със своята сексуалност и мастурбирате? А какво ще кажете за взаимна мастурбация с любимия човек? Тя може да бъде вълнуваща и на моменти дори много по-гореща от половия акт. Вижте защо.

Това е наистина интимно

Да мастурбираш заедно с партньора си е много по-интимно, отколкото осъществяването на половия акт. Не само се изисква специална нагласа, подходяща атмосфера, но се споделя нещо твърде лично, което до този момент е било част единствено и само от вашия интимен свят.

При взаимната мастурбация нивото на доверие към партньора е силно завишено. Следите емоциите един на друг, шансът да не забележите някоя е минимален.

Създавате интимност помежду си на едно друго, по-високо ниво, и е нужен само поглед и мимика, за да усетите колко уязвими сте един пред друг и същевременно колко сте отдадени на желанието си.

Много по-възбуждащо е

Когато мастурбирате сами на фона на еротичен филм е приятно, нали? Взаимната мастурбация е още по-гореща. Не само може да наблюдавате любимия човек и да научите нещо ново за сексуалността му, както и той за вашата, но фактът, че някой ви гледа, а не само вие наблюдавате, е още по-възбуждащ.

Гледането на човека, към когото изпитвате силни чувства по време на мастурбация може да ви донесе незабравими емоции и удоволствие.

Ново сексуално вдъхновение

Докосването на партньора по време на секс, както и на самите вас е преоткриване. То е като ново сексуално вдъхновение. Изучавате нови ерогенни зони, преоткривате вашите. Готови сте на експерименти, научавате нови техники на мастурбация.

Понякога е по-бързо от същинския полов акт

Имате силно желание да се отпуснете, но нямате достатъчно енергия след дългия и уморителен работен ден. Или посред нощ сте се събудили със силното желание за ласки, но и сънят ви взима от нужната енергия.

В тези случай взаимната мастурбация е вълнуваща и може да доведе много по-бързо до кулминацията за разлика от половия акт. Това не я прави по-малко гореща.

Какви са ползите за здравето от взаимната мастурбация?

Тя е един чудесен начин да се отпуснете и да избягате от стреса в края на деня. След моментите на взаимна мастурбация ще се радвате на много по-хубав сън.

Нивото на щастие ще се повиши. Кожата ви ще подобри своя външен вид.

И не на последно място, ще заздравите вашата връзка с половинката.

Как да започнете и как да продължите оставаме на вашите желания и фантазии.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *