Полицаи директно замесени във войната между Очите и Кравата!

Бургаски криминалисти са заснети на скандалните кадри как притискат мъж да свидетелства срещу Божидар Кузманов-Кравата, които bTV излъчи. Това съобщиха пред „Флагман” отлично информирани източници.

Първоначално бе обявено, че хората на записа, които опитват да изфабрикуват показания срещу основния враг на Димитър Желязков-Очите, са полицаи от РУП-Несебър.Случаят с престрелката на 8 юни в Слъчнев бряг отдавна е прехвърлен в ОД на МВР-Бургас. Това означава, че директорът на бургаското МВР старши комисар Калоян Калоянов трябва да постанови проверка на служителите в собствената му сграда, защото именно те са записани със скрита камера, а не несебърски полицаи.
 
Въпросните криминалисти са все кадри, назначавани преди време от сегашните шефове на свързваната с Митьо Очите охранителна фирма „Аркус – Секюрити“, твърди бургаската медия.
 Припомняме, че  bTV излъчи репортаж от скрита камера, на който се вижда как полицаи манипулират показанията на мъж, задържан за побой в Слънчев бряг. Униформените го карат да стане анонимен свидетел срещу групата на Кравата и да ги натопи за престрелката с несебърския бос.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *