След 6-г. любов синът на кметицата на разложкото с. Баня М. Юрганчева – Любомир, заведе пред олтара чаровната Даниела

След шестгодишна любов синът на кметицата на разложкото село Баня Мария Юрганчева – Любомир, и неговата любима Даниела Хиджова от Банско се врекоха във вярност и си казаха заветното „да“ пред стотици близки, колеги и приятели. За официалната церемония по сключване на граждански брак двамата избраха петзвездна перла в зимния ни курорт. Кумове на младото семейство станаха техните приятели Мартин и Кристина Клечерови от Банско. Младоженците показаха истински стил и класа. Чаровната булка беше избрала за най- важния ден от живота си стилна рокля с шлейф, аранжирана с нежна дантела. Младоженецът пък беше заложил на класически черен костюм. Прекрасните шаферки Мария и Анастасия не се отделяха от младото семейство. Неотлъчно до красивата двойка беше и чаровният шафер Атанас, който е племенник на младоженеца. Малкият беше „изтупан” като истински джентълмен с черен костюм и вратовръзка.

Двамата влюбени Любомир и Даниела спазиха християнските традиции и се венчаха в църквата „Свети Георги Победоносец“ в Баня. Сватбената  церемония беше водена лично от Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим и трима отци от Разложка околия, сред които и местният свещеник –  архиерейският наместник на митрополията отец Янко Русков. Мъжки църковен хор придаде тежест на церемонията.

Изключително развълнувани от щастливото събитие бяха майките на младоженците Мария Юрганчева и Елена Хиджова, които не скриха радостта си и пожелаха на децата си щастлив семеен живот, изпълнен с прекрасни мигове. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *