Тази СНИМКА може да ви се струва отвратителна, но не бързайте с изводите!

Ивън Хемел се родил момиче, но в най-ранна възраст у него се появили признаци на транссексуалност. И в случая не става дума за някаква прищявка, а за реално генетично нарушение, съобщава time.com. По време на пубертета мъжките признаци започнали да се появяват все по-отчетливо при Хемел. Организмът му започнал да произвежда все повече тестостерон, а тялото й лицето му се окосмили изключително много. На  19 години той решил, че ще бъде мъж и решил, че ще носи името Ивън.

Голяма част от новите му приятели дори не подозирали, че той се е родил в женско тяло. Всъщност Хемел така и не си направил операция по смяна на пола, защото мечтата му била някой ден да има свои деца. Разбирайки, че в бъдеще едва ли ще му се предостави възможност да има дете по естествен начин, Ивън се решил на авантюра.  Благодарение на изкуствено осеменяване той забременял и успял да износи и роди  здраво момченце.

Сега щастливият мъж обгражда сина си с много топлина и грижи. Той не крие, че смята да си направи операция, за да стане истински мъж, но това ще стане едва когато рожбата му не се нуждае повече от майчина помощ. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *