Майката на Бербатов се отказа от фамилията, прочута в цял свят

Майката на Димитър Бербатов се отказва от фамилията, която той направи прочута в цял свят.
Маргарита вече се представя с бащиното си име Асенова. Тя се разведе с Иван Бербатов, който е татко на Митко и Асен. Раздялата официално стана факт през миналата година, но Маргото и Иван не живеят заедно от доста време. Въпреки това майката на звездния футболист носеше фамилията Бербатова. Сега това се е променило. Регистрацията й във Фейсбук е под името Маргарита Асенова.
„Тя иска веднъж завинаги да приключи с тази история и да започне живота си на чисто – разкрива близка приятелка на Маргото. – Не очакваше Иван да поиска развод, но след като това се случи, прие новата ситуация.“
Близки до родителите на Димитър Бербатов разкриват, че отношенията в семейството започват да охладняват в началото на 90-те години, когато Митко отива да живее в София. Той напуска Благоевград, за да продължи развитието си като футболист в школата на ЦСКА. През цялото време близо до него е баща му Иван Бербатов. Той също започва да прекарва доста повече време в София, отколкото при съпругата си, пише България днес.
Талантът на Димитър е забелязан бързо от скаути на „Байер“ (Леверкузен) и той отива да играе в Германия още преди да навърши 20 години. Началото е трудно, но постепенно Митко успява да си пробие път до първия състав на „аспирините“. Печели добри пари и ги инвестира разумно. Купува апартамент в тихия софийски квартал „Бъкстон“, където баща му често остава да преспива. Постепенно хубавото жилище се превръща в основен дом на Иван Бербатов. Раздялата с Маргарита е факт, но двамата запазват добри отношения. Иван от години има връзка с мистериозна дама, за която единствено се знае, че е била близка приятелка на Маргото. Именно бившата съпруга на Бербатов го запознава с настоящата му спътница в живота. Говори се, че именно жената до Иван е настоявала той официално да се разведе. Това никак не се хареса на Маргарита, но тя трябваше да приеме фактите.

loading...


С фланелката на „Манчестър Юнайтед“ Бербатов направи фамилията си прочута в цял свят

В началото майката на Митко не искаше да се примири, че с брака й е свършено, и направи емоционално изявление.
„Аз съм твърдо против, въпреки че не живеем заедно – емоционално коментира тя при новината, че Иван иска развод. – Вярно е, че той е в София, а аз в Благоевград, но това не толкова важно. – Не желая да нараняваме децата. Не желая пак да сме на черните страници на вестниците. Целият този шум, цялата тази патърдия, която сега се вдига… Това вреди на нас и на синовете ни. Да, разделени сме неофициално от доста време. Но държа да не се развеждаме. Знаете ли колко семейства има, в които единият спи в едната стая, другият – в другата? Има и такива, които живеят в различни домове, но нямат официален развод. Иван настоява и подава молби. Защо го иска, какво му стана?! Някой кара ли го да го прави, или сам е решил? Писна ми все аз да съм виновната за всичко. Все аз да бъда поставяна в тъмната страна.“
Сега страстите, изглежда, са утихнали. А Маргарита Асенова изглежда готова да продължи живота си. Дори и без прочутата фамилия към името си.

 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *