Простотия! Мъж удари дете на 1,7 г с бутилка, побутнало дъщеря му?!

Мъж замери момиченце на 1 г. и 7 мес. с бутилка минерална вода, защото се скарало с дъщеря му кое дете да се пусне първо по пързалката. От удара наскоро проходилото бебе политнало назад, но дървена преграда осуетила падането му. Вбесен, че някой се опитва да изпревари детето му, баща гарнирал мятането на бутилката с думите: „Остави дъщеря ми бе, изрод!“. Родителите на удареното дете извикали полиция, но прокуратурата отказала да образува наказателно производство за извършено престъпление. Тогава бащата внесъл в съда частна жалба и нападателят вече е осъден да плати 2000 глоба, както и 1500 лв. обезщетение на родителите на пострадалото момиченце, съобщи „Марица“. 

Случаят е от 23 август миналата година, когато около 18.30 часа двете деца си играели на детската площадка в парк „Белите брези”. Детето на 1 г. и 7 м. се качило на пързалката, където било и друго момиченце – на около 4 години. Двете деца се спречкали и започнали да се дърпат, бутат и скубят. Майката на малкото дете пратила по-голямата си дъщеря да ги разтърве, но междувременно бащата на другото момиче взел нещата в свои ръце и запратил бутилката. Удареното дете политнало и се разплакало, а капачката на шишето ясно се отпечатала на бузата му. 

На следващия ден момиченцето бил освидетелствано, като заключението на лекарите е, че става дума за лека телесна повреда. 

Пловдивският районен съд определя наказание парична глоба за агресивния баща, защото до момента той не е осъждан.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *