Страшна саморазправа във „ВИП брадър“! Глория настърга шоколадче за разстройство в храната на Миглена

Седмична мисия „Големия залог“ успя да предизвика нечуван скандал в Къщата на „ВИП брадър“. Ябълката на раздора отново бе Миглена Ангелова, която се отцепи от колектива и прецака всичките си съквартиранти. По време на новата задача на съквартирантите, те трябваше да разчитат най-вече на късмета. Във всяко предизвикателство те бяха изправени пред избор да играят за себе си или за всички в къщата. 

Лара бе първа. Тя трябваше да избира, дали да върти колелото на късмета и да спечели 100 лева за останалите съквартиранти, рискувайки да стане чистач на Къщата или да играе за себе си и да види дъщеря си, а някой друг да стане чистач. Тя спечели 100 лева за останалите.

Лили влезе втора в мисията. Дилемата й бе подобна. Биг брадър й каза, че, ако играе за Къщата можеше да спечели 100 лева за бюджета, но тогава рискува да загуби целия си личен живот. Ако реши да играе за себе си, може да се чуе с дъщеря си, но рискува някой друг да остане без багаж. Лили избра да играе за съквартирантите си и съответно загуби, т.е. остана без личен багаж.

Глория, през сълзи, избра да играе за Къщата и останалите, вместо да се чуе с майка си. Биг брадър обаче не се примири и й предложи, освен с майка си, да се чуе и с приятеля си Димитър. Това успя да пречупи моделката, която в крайна сметка реши да играе за себе си и спечели.
 

Роро реши да играе за себе си, като така можеше да си осигури среща с любимите си хъскита. Залогът – ако загуби при въртенето на колелото, някой от съквартирантите му става куче, което ще трябва да яде от малка паничка и да се държи като псе. Роро загуби и каза, че избира Миглена Ангелова да трябва да влезе в тази роля.

„Аз на куче няма да се правя, спокойно. Наказананието ще бъде за всички“, отсече Ангелова веднага. Това предизвика ропот в кака Лили. „Когато в ефир наричаш някого псе е редно ти да станеш“, отсече галеницата в Къщата..

„Пий си хапчетата и си гледай чашата“, отсече Миглена, цитирана от блиц.

Биг брадър заяви на Роро, че ако Миглена не приеме мисията, бюджетът на всички остава минимален, а Глория, няма да се чуе с гаджето си. Въпреки тази заплаха Ангелова отказа мисията. Това предизвика масов гняв в Къщата. Ути се разкрещя и заяви, че повече не иска да говори с нея. Дори Жана, която не се разбира с моделката, отиде да я утеши. 
 

Всички се завтекоха към Глория, а ,Миглена успя да срещне само укори.

„Все пак те моля Биг брадър, не й взимайте на Глория разговора по скайп. Ще вземе да ни подгони тука с ножа“, отсече червената водеща.
 

„Не може някоя абсурдна жена да застава между мен и любовта ми. Няма да й позволя да седи между мен и него. Гадна лоша жена, ще пострада, закани се Глория.

Моделката настърга в мюслито на Миглена шоколадче за разтройство. Емануела, като верен приятел, призна какво е видяла на водещата и й каза, да не си яде закуската.
 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *