ШОК! 19-годишен изнасили стринка си!

Присъда от 32 месеца в затворническо общежитие получи 19-годишен младеж от Разградско, изнасилил стринка си, съобщава блиц. Той е съден още за отнемане на автомобил и закани за убийство към 30-годишната жена. Безумната история започнала в началото на януари, показва съдебното решение. Тогава 19-годишният младеж заплашил с убийство Р. М., към която имал мераци отдавна, но тя не се поддавала.

Жената била сама, тъй като мъжът й работел зад граница. Мераклията роднина на мъжа й пък живеел на съседна улица.

Двайсетина дни след заканите, че или ще е негова, или ще я убие, той я срещнал на улицата по тъмно. Спретнал й скандал. Издърпал чантата й, в която били ключовете за колата на мъжа й. Натикал я вътре, като заключил вратите и отпрашил. Първо я откарал в землището на село Осенец, където я изнасилил.

Продължил същото и в землището на русенското Щръклево. После я откарал в района на село Костанденец, а накрая и в града им, като през цялото време се възползвал от жената, чиято свобода отнел насила.  Това продължило от 21,30 на 27 януари до 6,30 часа на следващия ден.

След като я върнал пред дома й, пострадалата жена се оплакала и той бил задържан веднага. Младежът, който е основно образование и безработен, е съден по четири обвинения в условията на съкратено следствие. Признал всичко и съдът намалил с 1/3 предвиденото наказание от 4 години. Общото наказание, което получава е 2 години и 8 месеца лишаване от свобода.

Присъдата трябва да изтърпи при първоначален общ режим  в затворническо общежитие от открит тип. Тя е постановена от Районния съд в Разград и подлежи на обжалване пред Окръжния. Младежът дължи и 7655 лева на полицията за направените разноски по досъдебното производство.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *