Под лупата на учените: Сексът в кола

Палуването по автомобилните седалки изобщо не е „ново 20“ за никой възрастен, а преди дни науката доказа именно това. Когато учените от Университета на Южна Дакота запитали 195 мъже и 511 жени за техните автомобилни преживявания, отговорите били повече от ясни. 61% от мъжете, участвали в допитването са заявили, че са подпирали скоростния лост на запотени стъкла. По-малко, но отново сериозен процент отива при дамите – 59,9% от жените с усмивка са споделили с положителен отговор за палавите игри на задната седалка. От всички допитани 14% са изгубили девствеността си в МПС.

„Сексът и колите вървят ръка за ръка още откакто е произведен първият автомобил“, заяви ръководителят на изследването, психологът д-р Кинди Струкман-Джонсън, в прессъобщение от университета.

Още любопитни данни, открити от екипа на д-р Джонсън:
56,9% от сексуалните актове в автомобили са станали факт между случайни партньори
63,4% от половите изпълнения в превозните средства са били на задната седалка
56% от всички са се случили в паркинги извън населените места
4,3% от мъжете са били карани насила да правят секс в колата.

„Данните, включително и личните истории на участниците в изследването, показват, че що се отнася до нуждата от секс, хората нямаме проблем с дискомфорта, вероятността от синки по краката или риска някой да ни разкрие, които са почти сигурни, когато половото общуване е натясно в колата“, заяви д-р Кинди Струкман-Джонсън.

Източник: tialoto.bg.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *