Паника в метрото! Мъж с раница и пушка изкара акъла на столичани (СНИМКА)

Снимки на мъж, който носи пушки в столичното метро, обиколиха социалната мрежа Фейсбук и шокираха потребителите, пише пик. На фотосите се вижда как гражданинът стои на перона на метростанция в центъра на София, става ясно от описанието на авторката на постинга Деница Гроздева. 

„Един човечец в метрото си носеше две пушки, завити във вестник.“ – гласи коментарът й към фотосите. Според запознати с този вид оръжия, може да става дума за пушка за еърсофт. Това обаче не може да се установи от снимките. В последно време има тенденция оръжията за подобни игри максимално да наподобяват истинските и трудно могат да бъдат различени от обикновените граждани, особено ако са опаковани, както е в случая.

„Играчката“ обаче доста стреснала столичани, които заобикаляли съмнителния младеж. Други пък се възмущават, че както някой може да влиза в метрото с менте оръжие, друг може да влезе с истинско такова. В такива ситуации столичани се питат къде е контролът по софийските метростанции и дали се проверяват съмнителните типове.  

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *