Бившият областен лидер на БСП в Пиринско „приватизира” цялата улица, паркира джипа си напречно

Бившият областен лидер на БСП в Пиринско Юлиян Гошев „приватизира” цялата улица, на която се намира къщата му в благоевградското село Рилци, като паркира джипа си  „Toyota rav 4”  напречно на улицата, сигнализираха жители от селцето. Алтернативите на останалите шофьори са или да заобиколят целия продълговат тревен остров, който се простира на десетки метри между улицата на Гошев и съседната, или да минат с колите си през тревата, твърдят те.

В Рилци, което в района е известно като „милионерското селце“, бизнесменът Юлиян Гошев живее от десетилетия в къща, която на фона на огромните палати изглежда доста скромно, но е с голям двор, пълен с екзотични палми.

Неговата популярност като БСП активист и известен бизнесмен явно е провокирала интереса на рилчани, а това, че паркира джипа си напречно, ги е разгневило.

Юлиян Гошев:

„Изненадан съм, че моето паркиране  се явява пречка за някого, не знаех че причинявам дискомфорт. Да, понякога паркирам колата перпендикулярно, има достатъчно място зад нея да минават хората, а и това е пешеходна зона, не е улица за преминаване на автомобили, макар че понякога има и хора, които за това я ползват. Отдолу основата й не е стабилна, не е правена за движение на МПС, просто е бетонирана“, коментира сигнала срещу него Ю. Гошев.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *