И бебето не успя да помири Златка и майката на Миро

Нова битка пламна между плеймейтката Златка Димитрова и майката на любимия й Миро. Черното Злати, която преди броени дни роди първото си дете, все още не е получила поздравления от свекърва си, пише „България Днес“. 

Малкият Мирослав, който е кръстен на татко си, не успя да събере двете жени, както Димитрова планираше. Моделката беше убедена, че раждайки внуче на свекърва си, най-сетне те ще заровят томахавката. Уви, това не се случи и Златка още е нежелана в рода на любимия й мъж.

 

Според близки до семейството майката на Миро е поздравила сина си, но не и майката на второто му дете. Възрастната жена още не можела да приеме новата си снаха, а и не правела опити да опознае моделката. Тя е все още близка с бившата жена на Мирослав и безотказно я защитава.

Черната Златка неведнъж е споделяла за тежките отношения, които има със свекървата. Димитрова е признавала, че от майката на любимия си е видяла само лошо и многократно родителката на Миро се е опитвала да ги раздели.

Малко след най-голямата трагедия в живота й, а именно загубата в осмия месец на първото си бебе, Златка направи още по-скандални разкрития. Почернена и разстроена, тя заяви, че я е застигнала клетва от свекърва й никога да не роди. Жената я проклела чрез есемес, чието съдържание и до днес сковава младата майка.

„Дано Бог й прости някой ден. Това, което ми написа, аз никога няма да го забравя. Нарани ме много, както и Миро. Не искам да казвам какво пише в есемеса публично. Дано някой ден свекърва ми бъде опростена“, призна тогава Злати.

Дълго време плеймейтката не можеше да си стъпи на краката от тежката загуба. По думите на Златка бебето починало заради проблеми със сърцето и въпреки голямата трагедия това е било по-добрият изход за него.

„Колкото и страшно да звучи, може би това е бил по-добрият вариант. Мисля, че Господ ме е пазил“, проплака моделката.

Майката на Миро съвсем не беше единствената пречка за Златка и Мирослав през годините на съвместното им съжителство. Бизнесменът доскоро не можеше да се пребори с бившата си съпруга за развод.

Въпреки че преди няколко месеца той е започнал процедура по разтрогване на брака с жена си, нещата не са се развили по най-добрия възможен начин за него. Екссъпругата му до последно не желаеше да даде развод на бизнесмена.

Дали бившата любима на Мирослав най-сетне се е примирала и е подписала документите, Димитрова все още не казва. Сигурното обаче е, че свекървата на моделката още не иска и да чуе за нея.

По всичко личи, че възрастната жена застава твърдо зад бившата си снаха и по никакъв начин не иска да допуска Златка до себе си. Дори Мирослав не е в състояние да сдобри двете жени. Бизнесменът правил многократно опити да умилостиви майка си, но все удрял на камък. От обкръжението на семейството издават, че бабата искала да вижда новороденото си внуче, но не и майка му.

Въпреки драмата, която преживява със свекървата, Черното Злати в момента е изцяло отдадена на бебето Мирослав. Моделката роди в понеделник рано сутрин и малко след това оповести на приятелите си в социалната мрежа, че вече е горда майка на първородния си син.

„Дадох живот и моят живот се преобърна. Сърцето ми е пълно с любов. До днес съм била дъщеря, любима, сестра, приятелка, но вече съм преди всичко мама!“ – гласи емоционалното изявление на моделката.

Часове след раждането Златка намери сили да сподели, че всичко е минало по план и въпреки умората се чувства безкрайно щастлива.

През следващите месеци Димитрова ще остави на заден план всички професионални ангажименти и благотворителни кампании и ще се посвети изцяло на майчинството. Майка й Маргарита също ще й помага, а Мирослав е неотлъчно до любимата си.

Единствената, която не се интересува от вълненията на Златка, е свекърва й. Плеймейтката и любимият й се надяват жената да размисли и най-сетне да приеме моделката като част от живота й.

Като подарък за бебето Златка получи чисто нов дом от любимия й Мирослав. За луксозното жилище Миро се е изръсил цели 200 бона, за да може майката на детето му и наследникът им да са спокойни и задоволени с всичко, от което имат нужда.

loading...


 

 
 
 
 
 
 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *