Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Телешко варено

Продукти:

400 г телешко месо

3 картофа

3 моркова

1 глава лук

5 стръка магданоз

1 с.л. масло

черен пипер

сол

Рецепта:

Телешкото месо (400 г) се нарязва на хапки и се вари, докато напълно омекне. Към него, в същия бульон, се добавят нарязаните на едри кубчета картофи (3 бр), нарязаните на колелца моркови (3 бр) и едро нарязаният лук (1 глава). Супата се вари до омекване на зеленчуците. Накрая се добавят подправките, маслото (1 с.л.) и ситно нарязаният пресен магданоз (5 стръка). Телешкото варено се сервира горещо.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *