Дупнишки рефер отмени два гола на 17-г. орлета, но не ги прекърши

Дупнишкият рефер Ивайло Младенов отмени до 6-та мин. два редовни гола на 17-годишните орлета в елитната група, но не прекърши победния им полет за 2:0 срещу „Спартак“ /Пд/. За непризнаването на попаденията допринесе един от столичните лайсмени, които помагаха на главния.

Неправдата не отчая момчетата на Васил Петров, но двубоят се завърза чак до 65-та мин., когато националът Димитър Митев порази целта. В мрежата на пловдивчани в добавеното време се разписа и Денис Ангелов. С това благоевградчани сложиха край на серията без победа от 11 септември, оттогава досега в актива им имаше само 1 т. Ако мачът беше завършил наравно, жалбата срещу съдията не му мърдаше, декларираха от щаба на зелено-белите, след като изгледаха на видео с дежурния делегат спорните моменти и се увериха в гафовете на арбитрите.

Дебютантът „Марек“ отново не дочака първия си пълен успех за сезона, отстъпвайки с 2:4 на гости на „Монтана“. Северняците си осигуриха класическа преднина до 50-та мин. с хеттрик на Кристиян Апостолов. Иван Георгиев върна един гол, преди Мартин Димитров да прониже за четвърти път дупнишката мрежа. В края Христо Александров придаде на загубата малко по-приличен облик.

След мача 22-мата се сдърпаха и реферът Илиян Маринов изгони по един от двата състава. В първенството предстои 10-дневна пауза, след която на 3 ноември „Марек“ очаква на своя „Бончук“ съседите от Благоевград.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *