Home-p1-728×90

Смокинов сладкиш

Продукти:

3 бр.-яйца
150гр.-меко масло
1ч.ч.-кристална захар
1 1/2ч.ч.-брашно 
1/2 пак.-бакпулвер
ванилия
500 гр.-смокини
пудра захар за порасване 

Начин на приготвяне:

Мекото масло със захарта се разбиват на пухкав крем.
Прибавят се едно по едно яйцата и се разбиват,докато се поемат от сместа.
Накрая се добавя брашното смесено с бакпулвера и ванилията.
Всичко се разбива до еднородна смес .
Изсипва се в подмазана и набрашнена форма.
От горе се нареждат смокините нарязани на половинки.
Пече се в предварително загрята на 170гр. фурна.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *