Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Богата есенна супа

Продукти:

2 бр.-пил.бутчета
1/2ч.ч.-ориз
2 бр.-картофи
2 бр.-моркови
1 ч.ч.-розички карфиол
1 ч.ч.-кервиз на кубчета
1 гл.-кромид лук
сол
черен пипер
магданоз

Застройка:

2 жълтъка
3,4 с.л.-оцет

Начин на приготвяне:

Когато варите пиле отделете част от месото и прецедете бульона за супата.
Всички зеленчуци се почистват ,измиват и нарязват на кубчета.
Поставят се в пилешкия бульон.
След като заври се добавят измития ориз и накъсаното пилешко месо.
Посолява се на вкус.
Оставя се на котлона,докато ориза и зеленчуците се сварят.
През това време се разбиват жълтъците с оцета.
Към застройката се добавя част от супата ,за да се изравнят температурите.
После се връща към супата при непрекъснато бъркане.
Застроената супа се поръсва с прясно смлян черен пипер и ситно нарязан магданоз.

 

 

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *