Хубави коли, жени и котки привличат Хю Грант

Много харесвам хубавите жени, хубавите коли и котките. Всички те ме привличат еднакво силно, но за щастие сексуални отношения съм имал само с жените, въпреки че напоследък започвам да проявявам интерес и към котките…“ Английското чувство за хумор върви в комплект с английския акцент и чар на актьора Хю Грант, който е страстен почитател на спортните автомобили. Съвсем наскоро той пътува от Лондон до Цюрих със собствената си кола, за да получи награда от филмов фестивал и да хапне някой и друг шницел. „Обичам да карам из Европа, макар че вече остарявам, много бързо се изнервям и ме заболява гърбът на шофьорската седалка“, разказа красавецът с прошарена коса пред швейцарски журналисти.

Хю Грант е запален почитател на „Ферари“ и собственик на един от най-бързите модели на италианската марка. Става въпрос за един от общо 799-те екземпляра от специалното издание F12 TdF, посветено на победите на „Ферари“ в автомобилната обиколка на Франция (оттам идва означението TdF – Tour de France). Дванайсетцилиндровият „звяр“ на актьора разполага с чудовищната мощ на 780 конски сили, ускорява за 2,9 секунди от 0 до 100 км/ч и за 7,9 секунди от 0 до 200 км/ч, а максималната скорост превишава 340 км/ч., пише Труд

Днес Хю Грант може да избира между няколко супербързи коли в гаража си, но не забравя първата си собствена кола. Преди да стигне до голямата слава и големите пари в киното, бъдещият звезден актьор е возил приятелките си в „Ситроен Диан“. Това е градско мини, произвеждано в периода 1967-83 г. и директен наследник на култовия дребосък „Ситроен 2CV“.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *