Мъжете треперят, когато я видят! Лицето й е на кукла, но ето каква е всъщност

Тя е само на 19 години. За нея говорят всички не само в родината й Русия. Славата на Юлия Винс се разнесе чак до Австралия. Там я нарекоха Мускулестата Барби. Причината е очевидна. Това момиче е с лице на фотомодел и с тяло на героя от комиксите Хълк.

Юлия влиза за първи път в залата на 15 г. Водена е от амбицията си да стане по-силна и по-самоуверена. През първите месеци обаче резултати почти липсвали. Всичко се променило, когато Винс се пробвала в пауърлифтинга – дисциплина, която включва три силови упражнения: клек, лежанка и мъртва тяга. Спортът не трябва да се бърка с бодибилдинга – в първия случай от значение са силовите постижения, а във втория – обемът и релефът на мускулната маса.

Тежките тренировки веднага се отразяват върху крехката фигура на рускинята. Успехите й не закъсняват, а самата тя все повече одобрява визията си. При ръст от 165 сантиметра увеличава теглото си от 48 до 65 килограма. Разликата е чиста мускулна маса.

Бицепсът й е с обиколка 40,5 сантиметра. За сравнение – когато 20-годишният Арнолд Шварценегер печели „Мистър Вселена“ през 1967 г., ръката му е с обиколка 52 сантиметра. На последния си турнир Юлия записва следните резултати: 215 кг на клек, 190 кг на мъртва тяга и 120 кг от лежанка…

Паурлъфтингът променя из основи и личния живот на Винс. Тя среща 29-годишния си приятел на име Сергей, който често я конкурира в залата. Родителите й одобряват съюза и предпочитат да не се месят в кариерата на дъщеря си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *