Югозападът празнува! Вижте кой почерпи за здраве и късмет

Единственият именяк в Общинска администрация –  Разлог, секретарят Димитър Крънчев, почерпи колегите си за личния си празник. Те го изненадаха с красив и практичен подарък и го обсипаха с  пожелания за   здраве, късмет, любов и дълги години съвместна работа. През целия ден именякът приемаше  сърдечни благопожелания за здраве и късмет от приятели и близки.

Директорът на основното училище в село Дамяница, община Сандански, Димитър Кехайов вчера почерпи с шоколадови бонбони колегите си за именния си ден, а пожеланията към него бяха за здраве и късмет. В деня на празника си Д. Кехайов сподели, че е щастлив човек и се радва на внука, който вече е на две годинки. С най-верните колеги и приятели именякът вдигна наздравици след приключване на учебните занятия.

Бизнeсменът съветник инж. Димитър Димитров почерпи колегите си в Общински съвет – Сандански по случай именния си ден. Те му пожелаха здраве, късмет, лични и професионални успехи, да бъде в полза на гражданите и да ръководи успешно бизнеса си.

Секретарят на читалищното настоятелство Димитър Цеков събра на маса колегите си в сградата на старото читалище и почерпи щедро по случай именния си ден. Лично председателят на НЧ „Отец Паисий” и депутат Атанас Стоянов го поздрави по телефона и му пожела здраве и късмет и да продължи да отстоява позициите за развитието и популяризиране на културната и просветна дейност в общината.

Стоматологът д-р Димитър Стаменов бе най-ухажваният именник в Сандански вчера. Към обяд, облечен в спортен екип, д-р Д. Стаменов купи марково питие и мезета, за да почерпи колегите си в сградата на поликлиниката. „Пожелавам си здраве, мир и благоденствие”, каза д-р Стаменов.

Д-р Димитър Попстоев, завеждащ неврологично отделение в МБАЛ „Свети Врач”, по традиция събра целия персонал на отделението и почерпи за именния си ден. Синът Николай, който е студен по медицина в София, го изненада с ранно телефонно обаждане, с пожелание за много здраве и успехи в личен и професионален план. 

Икономическият директор Димитър Захариев, завеждащият кардиологично отделение д-р Димитър Станоев и главната сестра Димитрина Сугарлиева почерпиха щедро колегите си от МБАЛ „Св. Врач” -Сандански за имения си ден. 
Управителят на болницата д-р Илия Тонев лично поздрави именниците, които бяха изненадани от колегите си с цветя и подаръци.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *