Футболистът на „Пирин“ /ГД/ М. Газиев стана баща на момиче

Футболистът на „Пирин“(ГД) Мартин Газиев вече е щастлив баща, новината обявиха негови близки, а самият халф я потвърди. Той бе дарен с дъщеричка от съпругата си Рамзие. Малката наследничка на спортната фамилия от Абланица е дълга 50 см и тежи 3,200 кг. Младите родители вече избраха име на най-новия член на фамилията Газиеви и за да не се сърдят нито бабите, нито дядовците, те се спряха на Рая. Бебето и майка му вече са си у дома, след като бяха изписани от МБАЛ „Иван Скендеров“ в гр. Гоце Делчев. В тази болница на бял свят са се появили всички от голямата фамилия Газиеви.

Младият баща и съпругата му получиха поздравления от различни краища на България, от съотборниците на халфа на неврокопчанини, от бивши негови колеги от „Септември“ (София), „Локомотив“ (Пловдив), „Брестник“, „Пирин“ (Разлог), както и от чужбина.

Един от първите, който видя по скайп малката, бе чичото Северин, който живее в Испания. Той обеща да се прибере през отпуската и вече дори е накупил солидно количество подаръци за малката Рая. Принцесата на татко Мартин вече си има чисто нова детска стая, която между тренировките той успял да оборудва заедно с дядовците Велизар и Ибраим. За подбора на цветовете и на някои други женски детайли основна тежест падна на бабите Гюлфие и Фатме, които не можеха да си намерят място от радост след появата на тяхната наследничка на бял свят.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *