ВУЛКАН ОТ ЕМОЦИИ ДНЕС! Точно в 7:21 планетите се нареждат, и за тези зодии започва

Луната е в знак Скорпион – най-скритият знак. Енергията е ин-ска, но дълбока, способства усилването на всякакви процеси, както позитивни, така и негативни.

Не се заблуждавайте, зад външното спокойствие кипят страсти и емоции. Радостта и мъката стават по-силни, даже и ако не са изразени външно. Дори отдавна забравени обиди могат да избухнат с нова сила. Ревността и тя се обажда. Подходящо е да се правят упражнения за концентрация и позитивно самопрограмиране.

2-и лунен ден започва в 07:21ч и продължава до 08:17ч на следващия ден. Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на своите възможности. Подходящо е за гладуване и начало на диета. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако почувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че сте на грешен път. Символ на деня е рогът на изобилието.

Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Отношения – Може да започнат в семейството реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е този момент да го предприемете, особено що касае и другите членове на семейството. Всякакви новости, при разумно обяснение, ще бъдат приети без съпротивление и възражения. На всяка цена се старайте да избягвате конфликтите. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови техники, любовни игри, позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума – нещо вълнуващо. Не се страхувайте да експериментирате. В крайна сметка добрият е творческият секс и колкото повече нови неща, толкова по-добре. Полезно е да почете древните трактати – на „Кама Сутра“, „Ананга – чин“, „Тао на любовта“, Тантра. Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения, пише Блиц.

Бизнес – 2-ри лунен ден се явява трамплин за постигане на успех за хората, въвлечени в сферата на бизнеса. Необходимо е повишаване на активната дейност. Добре съсредоточете всички сили в търсене на източник за финансиране на своя проект, уточняване на плановете, разработени от преди и формиране на материална база за бъдещи проекти. Благоприятно време за започване на нова политика на компанията. Добре е да се сключват сделки, да се подписват контракти, за установяване на нови делови връзки, вземане на работа на нови сътрудници.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *