Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Вкусна сьомгова пъстърва на тиган

Продукти:

4 филета сьомгова пъстърва
сол
2 с.л. зехтин
1 лимон
подправка за риба

Начин на приготвяне:

Маринова се за кратко филето със зехтина, сока на лимона и подправката за риба.
Загрява се плосък тиган и се поставя филето с кожата надолу. Запича се за около 3-4 минути и се обръща филето. 
Запича се още около 3-4 минути. 
По желание, се добавя 0.5 ч.ч. вода и се задушава под капак, докато се изпари водата.
Сервира се със салата от домати и краставици.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *