Home-p1-970×90

Салата от спанак

Продукти:

1/2 връзка спанак

20 г каперси

30 г соеви кълнове

1/2 консерва риба тон

1 стрък пресен лук

сол

1 с.л. лимонов сок

20 г козе сирене

1 с.л. зехтин

Рецепта:

Листата от спанака (1/2 връзка) се накъсват. Лукът (1 стрък) се нарязва на ситно и се прибавя към спанака. Посолява се и се подправя със сол, зехтин и лимонов сок. Разбърква се и се слага в порционна чиния. Отгоре върху салатата се изсипва рибата тон (1/2 консерва). Соевите кълнове (30 г) се набождат в кръг. Поръсва се с каперси (20 г) и парченца козе сирене (20 г).

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *