Home-p1-970×90

Салата айсберг с авокадо

Продукти:

1 глава айсберг

1 авокадо

100 г пушена сьомга

3 с.л. кедрови ядки

3 с.л. лимонов сок

5 с.л. зехтин

сол

Рецепта:

Салатата айсберг (1 глава) се измива и накъсва на едро. Овкусява се със сол, зехтин (5 с.л.) и лимонов сок (3 с.л.). Авокадото (1 бр) се обелва и костилката му се отстранява. Нарязва се на полумесеци и се подрежда върху айсберга. Керовите ядки (3 с.л.) се поръсват върху салатата и във всяка порция се поставят филета пушена сьомга (100 г).

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *