ЧЕРНА ВЕСТ! Одиторът на община Сандански Н. Стоименов издъхна внезапно след именния си ден

Старши одиторът на община Сандански Николай Стоименов почина внезапно след именния си ден на 50-годишна възраст. Вчера следобед около 15 ч. Н. Стоименов отишъл в болница „Свети Врач“ да се види с домакина Георги Попов и да го почерпи на патерици за именния си ден. На Попов обаче му се наложило да прескочи по работа за малко в администрацията и оставил гостенина в офиса си. Върнал се след минути и открил приятеля си в безпомощно състояние, целия посинял. Домакинът веднага извикал лекари, които направили всичко възможно, за да спасят Н. Стоименов, но той издъхнал. Причина за внезапната смърт е белодробна тромбемболия според смъртния акт.

Близки до почерненото семейство коментираха потресени вчера, че вечерта на именния си ден Стоименов се оплакал, че има стягане в областта на гърдите и най-вероятно карал тежка настинка, но не обърнал внимание на здравословното си състояние.

Н. Стоименов е дългогодишен служител в община Сандански, преди време е претърпял операция на сърцето и имал байпас, но се чувствал добре, коментираха негови колеги, шокирани от вестта за внезапната му смърт. Те описаха Николай Стоименов като много добър и благ човек.

Н. Стоименов е семеен, с две деца. Съпругата му Милка Мицева е учителка по математика в гимназия „Яне Сандански”.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *