За 60 лв. наем бившият областен управител на Пиринско В. Чобанов остава в общински офис

Срещу 60 лв. месечен наем бившият областен управител на Пиринско Васил Чобанов остава още 5 години в офиса, който ползваше и досега в Дома на учителя в Благоевград. Сградата е на централно място, на метри от Съдебната палата и Административния съд в областния център и въпреки това В. Чобанов нямаше конкуренция на търга, проведен повторно от община Благоевград за отдаване под наем на няколко помещения.

Офисът, спечелен от фирмата на Чобанов „Вас ком“ ЕООД, е на втория етаж, работната му площ е 13 кв.м, а началната цена бе 54,16 лв. без ДДС.

На практика без наддаване заради депозирана само една оферта се проведоха търгове за отдаване под наем и на малко помещение от 17 кв.м на Чайките с адрес бул. „Св. св. Кирил и Методий“ 9 и на партера в Новия битов комбинат, до магазина за бельо. Първото нае за 70 лв., само с 1 лв. над началната цена, „Ангел Шопов 2012“ ЕООД, а второто ще се стопанисва от ЕТ „Съни – Станислав Дамянов“.

Първото наддаване и за трите помещения бе насрочено на 23 ноември, но заради липса на поне двама кандидати бе отложено с 2 седмици, припомни председателят на комисията Румяна Чорбаджийска, директор на дирекция „Общинска собственост“ в общината.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *