Крадците задигнали 5 000 лева от дома на Мария Гроздева! Парите били спестени за кола

Крадци алпинисти, които проникват в жилищата с катерене, обраха най-титулованата българска спортистка Мария Гроздева. Апашите влезли в къщата на двукратната олимпийска шампионка по стрелба около 19 часа в сряда, докато тя била на първия етаж със съпруга си и двете деца. Имението се намира в столичния кв. „Кръстова вада“, като се охранява от СОТ, камери, куче и висока ограда, съобщи „Телеграф“. 

Бандитите прескочили оградата, покатерили се до прозореца на втория етаж, който отворили с отвертка и влезли в жилището. За броени минути успели да вземат 5000 лева и 300 австралийски долара, с които доведеният син на Гроздева – Христо, щял да си купува кола, допълни „Телеграф“. Момчето работело от известно време в Синди, където живее майка му, и оттам спестило парите. 

Крадците използвали хитър ход. Заключили вратата на стаята отвътре. В това време Христо се прибрал от работа и опитал да си влезе, но не успял. Потропал няколко пъти, защото решил, че по-малките деца на семейството – Валери, който е в 11-и клас и Магдалена – в 8-и, може да са вътре и да са се заключили, но се оказало, че не са те. 

„Как е възможно? В каква държава живеем? Докато сме си вкъщи, влизат и грабят. Имали са късмет, че не сме се засекли. Стрелям без предупреждение. Нека ги лежа после“, възмути се във Фейсбук Гроздева след наглата стрелба.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *