Никой не иска да купи жилището на Туньо, свалиха цената му с 13 000 евро

Апартаментът на легендарния футболист Трифон Иванов отново е обявен за продан, но цената му е свалена. Още в първите седмици след смъртта на Туньо домът му в кв. „Зона Б” беше обявен за продан в търновска агенция за недвижими имоти, за което алармира във Фейсбук дъщеря му Галина, пише „Телеграф“.

След като новината предизвика бурно възмущение от недоволство, обявата временно беше свалена от сайта на агенцията. Сега апартаментът отново е пуснат за продан, но на цена доста по-ниска от първоначалната, която беше 90 хил. евро.

„Уникален, панорамен, луксозен, тристаен апартамент в един от най-добре развитите и предпочитани райони във Велико Търново. Строителството е от затворен тип и се намира в тихата и спокойна част на „Зона Б”. Блокът е от първите ново строителство в града и се слави с безупречно качество. Жилището е с чиста площ 131 кв. м. които са разпределени между самостоятелна кухня, просторна всекидневна и хол, две остъклени тераси, две самостоятелни спални, широк коридор, баня, тоалетна, както и втора самостоятелна тоалетна към гостните помещения. Маза от 17 кв. м. и две паркоместа. Може да бъде закупен и гараж 25 кв. м. на цена от 5000 евро. Имотът се предлага напълно обзаведен и оборудван с мебели от масивно дърво, направени по поръчка, бутиково изработено, специално за жилището. Цена 77 700 евро”, е текстът на обявата.

След смъртта на Трифон през февруари дъщеря му Галина изригна с упреци по отношение на последната жена на баща си. Тя изсипа обвинения, че Валя и близките й били обсебили имуществото на баща й, като по този начин не давали на нея и сестра й дори да влязат в апартамента му, нито да си вземат нещо дребно за спомен.

„Всеки ден, всяка минута  излиза с нова закана от нея към нас, нова изненада, нова информация, лъсват нови схеми. Тате не успя да разбере, че неговата голяма любов се оказа неговият най-голям враг. Аз обаче никога няма да се откажа. А ти мила му „съпруго” никога няма да бъдеш част от фамилията Иванови”, гневи се Галина в едно от интернет посланията си.

Реално обаче домът на легендарния футболист напълно законно юридически е прехвърлен на майката на Валя заедно с една от фирмите на Туньо и е запориран като банкова гаранция за теглен кредит. Самата Галина след няколкомесечни бурни и гневни изблици от началото на есента прекрати окончателно вече писмовната си война срещу последната жена в живота на баща си Валя Панова.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *