Всички биха ходили на училище заради него! Най-сексапилният учител по математика /СНИМКИ/

Пиетро Босели, който победи в международен конкурс за титлата най-сексапилен учител, предпочита професията на преподавател по математика пред тази на модел и се гордее с това, че успява да се пребори със стереотипа за красавците без ум, съобщи в. „Дейли мейл“.

Босели, който има докторска степен, е много доволен, че в разговор на преден план изпъква образованието му, а не изявите му като модел. Той заяви, че не би пропуснал часове, за да се снима, дори в най-изгодната реклама.

Макар и да се изявява като модел от 6-годишен, Босели се е стараел да пази тези свои занимания в тайна и наблягал на ученето и академичните си изяви. Световноизвестен става, чак когато студентка, на която преподава, потърсва информация за него в Гугъл и разбира, че работи за водещи марки. Тя публикува и снимката му в социалните мрежи. Изведнъж Босели се оказва с 1,6 милиона последователи в Инстаграм.

Напоследък Босели не се притеснява толкова, че съчетава изяви на манекен с преподавателска дейност. Той дори сключва договор с“Армани“.

Добрата фигура обаче не е даром. Босели тренира веднъж или два пъти дневно и спазва строга диета.БТА

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *