Жената на Мицубишито му заби нож в гърба: Духва с парите му!

Жената на арестувания за точене на банкови карти в Америка Георги Мартов-Мицубишито го напуснала и отмъкнала източените от чужди сметки милиони. Засуканата димитровградчанка Теменуга Колева-Нушка сложила ръка на нелегалното богатство и сега щедро го харчи по новата си изгора, пише в. „България Днес“. Нушка планирала да напусне Щатите завинаги и да се скрие на някое екзотично кътче веднага щом разреши проблемите си с правосъдието, твърдят нейни приятели.

Теменуга попадна в криминалните хроники в САЩ през 2014 година. Тогава 30 души, сред които и 16 българи, се озоваха зад решетките след мащабна операция на ФБР, съвместно с ДАНС и нашенската прокуратура. Те получиха обвинения за пране на пари, банкови измами с кредитни карти за над 10 милиона долара. Като главатар на бандата бе обявен Георги Мартов-Мицубишито, а за негова дясна ръка Теменуга Колева.

От прокуратурата установили, че през януари 2012 година под наставлението на Мицубишито Нушка е изтрила компютърни файлове, след като той е заподозрял, че властите го следят. Присъдата, която се полага, е между 10 и 16 месеца, като от прокуратурата заявяват, че ще препоръчат долната граница и според практиката в Америка Нушка ще лежи 66% от нея, тоест едва 6 месеца.

Оказва се, че въпреки солидното разследване голяма част от източените пари липсват. Криминалисти се съмняват, че е имало изтичане на информация малко преди да бъде проведена акцията и изпеченият мошеник Мартов успял да скрие милионите с хитри схеми. За разлика от разследващите обаче Нушка бързо надушила парите и сега щедро ги харчи по новата си изгора Боян, шушукат близки до засуканата димитровградска красавица. Чрез хитри женски номера Нушка сложила ръка и върху тузарската къща в Чикаго, луксозно имение в Ел Ей и няколко поръчкови лимузини.

Нушка има дъщеря от Мицубишито – Даниела. Има и по-голям син – Антонио, от първия си брак с мъж на име Христо от село Добрич. Теменужка ражда първото си дете, когато е едва 17-годишна. Вторият мъж на Нушка пък бил от Димитровград. След като се разделила и с него, през 2003 година се запознала с Мицубишито чрез интеренет. Тя набързо се влюбила в професионалния покер играч, който само в един от турнирите прибрал над 90 000 долара. Преди да бъдат арестувани от ФБР, двамата без притеснение парадирали с лукса, в който живеят. Сега Теменужка старателно се крие от любопитни погледи. От известно време дори е изтрила и профила си в социалната мрежа, за да не бъде проследявана. Не искала нищо да я свързва с крупната измама за милиони долари.

Георги Мартов-Мицубишито бе арестуван и обвинен като тартор на група за точене на банкови карти. Той раздавал на мулета дубликати на скимирани в Европа карти. Снабдявал ги с ПИН кодовете и те ги източвали срещу процент. Уличен е и в измама, пране на пари, рекет, побои, закана за убийство и отвличания. Мицубишито също се призна за виновен и очаква наказание между 9 и 11 години затвор. Според запознати съдът ще му наложи долната граница. Освен това ще му бъдат приспаднати и повече от две години, прекарани на топло. Въпреки сигурното наказание адвокатката му Андреа Гамбино все още се надява, че ще успее да го отърве от пандиза. Тя неуморно търси нови доказателства, които да разклатят вината му. Затова опитната юристка се опитва да отложи максимално налагането на наказание. Очаква се все пак съдът да се произнесе след Нова година.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *