ВНИМАНИЕ РОДИТЕЛИ! Мним моден агент кара момичета да се показват голи в интернет

Мнима модна агенция набира момичета на 17-18 години и ги кара да се показват голи в интернет, предава Нова телевизия. Преди дни непознат мъж, който ще наречем Джон, се свързва с 16-годишната дъщеря на журналиста Мария Касимова чрез социалната мрежа Instagram. Вижда снимките й, следват лайкове, коментари, комплименти и предложение за фотосесия. Имал модна агенция. След чатовете идва и уговорката за снимки. Джон изпратил снимка от апартамент в „Студентски град”. Именно там трябвало да бъде фотосесията. В крайна сметка уговорката пропаднала, защото дъщерята на Мария се разболяла.

След чатовете идва и уговорката за снимки. Джон изпратил снимка от апартамент в „Студентски град”. Именно там трябвало да бъде фотосесията. В крайна сметка уговорката пропаднала, защото дъщерята на Мария се разболяла.

Притесненията на майката я карат да се свърже чрез имейл с агенцията, за да обясни притесненията си. Последва отговор: „Първо – наш буукър се свърза с дъщеря Ви през Instagram с комплименти за това, че е хубава, което е всъщност е професионално поведение на един букър от Агенция. Тя беше поканена и ние очаквахме да дойде с родител, както всички нови лица в София правя. Отворени сме и за негативни коментари, разбира се. Дори една от нашите големи звезди – Ким Кардашиян, понякога има негативни коментари, но това си е просто Ким”. Свързали се с Мария по телефона, за да я успокоят.

След направена проверка се установи, че агенцията все още няма работещ сайт, но има Facebook страница. Оставеният телефон за контакт е с код от Обединените арабски емирства, но изключен. Българският номер на Джон също не е активен. А имейлите, изпратени от Джон до Мария, непроследими със специална защита за скриване на локацията. Освен това са се свързали с български фотограф, работил с Джон, пожелал да остане анонимен. На него Джон казал, че е македонец. Фотографът направил една сесия безплатно и повече не видял Джон.

loading...



Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *