ТАЙНАТА ИЗТЕЧЕ! Ето как Виктория Петрова поддържа перфектна фигура!

Виктория Петрова си има свой изпитан метод за отслабване след празнично похапване!

Виктория Петрова безспорно не е само една от най-кадърните, но и една от най-крисивите телевизионни водещи. Новинарката си е заслужила името „прелестното лице на Би Ти Ви“ с винаги безупречната си визия и стил.

Въпреки, че вече упорито гони 40-те години, в момента тя е на 38 лазарника, Виктория Петрова по нищо не отстъпва на по-младите си колежки в телевизията. Това се дължи най-вече на добрия й ген, но и на усилията, която тя ежедневно полага за себе си.

Близки до нея източници разкриха тайния метод, с който Виктория Петрова отслабва успешно след празници от години насам. Както може да предположим, водещата също е човек и нищо човешко не й е чуждо.

Тя си похапвала обилно на почти всеки празник, разпускайки със семейството си и приятели край пищна трапеза. И изобщо не се притеснявала за качените два или три килограма, тъй като ги сваляла само за седмица.

Оказа се, че цаката на това отслабване е съвсем простичка. И се състои от яденето само на картофи в течение на една пълна седмица. Освен картофи не се препоръчва никаква друга храна, разкриват източниците.

„Картофите са вкусни и всеки ги обича. А и не си мислете, че на човек му става еднообразно и не може да ги гледа на втория ден още. Защото те могат да са приготвени по всякакъв начин, само не и пържени. Може да са на картофена салата, печени с коричката, нарязани и изпечени във фурна или както се сетите. Позволено е и да се подправят със зехтин, олио, малко сол и лимон“, обясняват запознати, пише разкрития.ком.

Освен картофите, при въпросното отслабване се препоръчвало и пиенето на много течности. За предпочитане, разбира се, са водата и чаят, но без никакви подсладители.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *