Учителите от Математическата се веселиха на стилно парти, физичката Д. Мутафчиева омагьоса всички с български шлагери

Учителите от гоцеделчевската ПМГ „Яне Сандански” със стилно парти отбелязаха наближаващите коледно-новогодишни празници. И през тази година натовареният с нелеката задача за организацията на събитието комитет с председател математичката Анна Драгинова се справи перфектно. Особено деен в организацията бе най-младият физкултурник на училището Николай Беличев. Той не пожали сили и усърдието му бе оценено с „Отличен” /6/ от по-старшите му колеги в катедрата Андон Калайджиев и Александър Халачев.

Директорката на гимназията Елка Божикова изненада всички с нова визия. Празничното хоро поведе Ангел Думбанов, който показа, че освен да се справя перфектно със счетоводството, няма никакви тайни за него в танците. В разгара на вечерта бе  констатирано, че тайни в дебрите на музиката и танците няма за „новите попълнения“ в екипа на неврокопската ПМГ „Яне Сандански“ Северина Миладинова, Мария Стоянова, Павлина Тренчева, Вили Русева и Юрфан Делиев, за които това бе първи купон с колектива.

Музикалната изненада бе поднесена от един от доайените в училището – физичката Димитрия Мутафчиева. Тя удари настроението на всички в тавана с изпълнение на вечните български естрадни и рок хитове.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *