Тези 2 зодии да се готвят за Голямата Любов през новата година – всеки ще иска да е на тяхно място

Чака ви незабравимо и шеметно пътешествие в света на любовта, което толкоз отдавна чакате, пише zajenata.bg. Две от зодиите в Зодиака ще срещнат своята половинка до края на другата година. И това са…

Лъв

Понякога животът се обръща в миговете, когато най-малко очакваш. И за щастие е за добро. В края на тази година ще се запознаете с двама нови човека, които ще дадат „заявка“ сериозно да влязат в живота ви и да останат там завинаги. Но в сърцето няма място за повече от един човек, за това ще ви се наложи да направите избора на живота си.

Хубавото е, че сърцето ви ще ви подскаже и ще знаете кое е правилното решение, въпреки че разумът ви може да казва друго. Догодина ви очаква най-прекрасното приключение, което ще завладее сърцето и ума ви. Ще усетите какво е то истинското щастие и споделената любов. Очаква си красива любовна приказка, която заслужавате и чакате от толкова време насам. Насладете се на всеки един момент и никога не забравяйте да благодарите на съдбата за подаръка, който ви е изпратила.

Водолей

Водолеите във връзка може да се изненадат, защото е възможно скоро да приключат неочаквано връзката, в която се намират в момента. Това не важи за всички представители на този зодиакален знак, а само за тези, които са родени в средата на февруари. Всеки Водолей, който си няма половинка, може да се надява, че съдбата ще му изпрати Голямата Любов още в началото на другата година.

Ще срещнете човек, който ще ви се струва, че сте познавали през целия си живот. Ще ви обсипе с внимание, нежност и любов, от която сърцето ви отчаяно има нужда, за да се съживи и да започне да обича отново. Това ще е една шеметна връзка, която ще се развие много бързо и нищо чудно към края на 2017 г. да се окажете сгодени.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *