ХОРОСКОП ЗА 11 ЯНУАРИ

ОВЕН
Сряда е ден за семейни срещи и решения. Възможно е да разгледате в глобален план сегашното и бъдещото състояние на семейството и да подготвите предварителни виждания за неговия просперитет. Ще получавате чужда помощ от приятели и влиятелни лица.

ТЕЛЕЦ
Укрепва усещането ви за бъдещ просперитет, с готовност ще се захванете с нови неща. За някои те имат отношение към преквалификация или придобиване на специалност с професионална насоченост за по-добро заплащане. Денят е добър за разрешаване на административни проблеми.

БЛИЗНАЦИ
Стари спомени за отминали дни нахлуват в главата ви, но съдбата готви новости, които за много Близнаци са все още неуловими. Имате силна подкрепа на близки и приятели, които ще създадат добри възможности за реализиране на вашите стремежи. Подгответе се за дълго пътуване!

РАК
Днес имате предпочитания към вътрешно вглъбяване и дори стремеж за усамотяване. В службата обаче ще имате успешни действия и може би ще получите предложение за нова изява. Сряда е изкючително плодотворна за срещи с приятели или работещи в направление с вашето.

ЛЪВ
Ведър ден, който за много от вас ще предостави нови служебни възможности за работа в екип или за изпълнение на допълнителни задачи, които за някои ще се окажат начало на добър бизнес. Не разчитайте само на предварителен план. Подсигурете си допълнителни гаранции.

ДЕВА
Сряда е добър за деловите ангажименти за финансовите дела. Ще ви бъде направено интересно предложение, което ще е с двойствен ефект за вас и в повечето случаи ще бъде отклонено, но някои ще бъдат принудени да го приемат. На тази основа ще имат нови придобивки.

ВЕЗНИ
Денят ще ви донесе финансови придобивки и за мнозина ще бъдат неочавани. От контактите в сряда най-значими са онези, които имат за предмет финанси. Твърде възможно е някои да се ангажират с нова дейност – нов занаят или усвояването му. В личен план очаквайте придобивки!

СКОРПИОН
Сряда е много добър ден, предоставя възможност за неочаквано осъществяване на идея, която ще донесе голям успех. Денят има отношение към успешни срещи и контакти, които ще поставят началото на продължителни взаимни действия. Очаквайте добри печалби.

СТРЕЛЕЦ
Сряда е ден за изпит при Стрелците. Ако той не е свързан с професионалната ви квалификация или с учебна практика, то тогава ще бъде житейски. Денят е важен за вас, защото трябва да докажете способността си за справяне в екстремни ситуации. Не се доверявайте на колегите си, дистанцирайте се от хората, които ви натоварват с проблемите си. Очакват ви изненади!

КОЗИРОГ
Настроението ви в сряда ще бъде много добро и ще се предопределя изключително от любов. Чувството ви за стабилност е силно изразено и днес ще действате успешно, според намеренията си. Мнозина ги очаква приятна изненада от финансов характер в службата им. Ще получите предложение за повиение на заплащането, то напълно ще ви удовлетвори.

ВОДОЛЕЙ
Изключително стабилни и с добро душевно равновесие сте днес. Това настроение ще определи изцяло вашия ден, чиито ситуации няма да противоречат на усещането ви за хармония и на пълнота. На служебното си място ще бъдете удивени от предложение, което ще ви донесе финансови дивиденти. Бъдете взискателни към себе си и работете усърдно.

РИБИ
Започвате деня недотам очаровани от предстоящите занимания. Отново ви е обзело чувство на меланхолия и то хвърля своя отпечатък върху цялостното ви състояние. Нещата няма да се развият според песимистичните ви прогнози. Плодотворен ден за делови срещи и контакти, от които ще имате ползи в бъдещ период от време, но дългосрочно.

loading...


 

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *