Искате много пари, хубави зъби и стройна фигура – трябва ви само…ананас

Не знаете какво да подарите на познат или роднина за рождения ден? Подарете му ананас! Тогава в продължение на годината (до следващият рожден ден) при него ще прииждат големи пари (повишение на заплатата на работа, печалба от лотарията). Също така на рождения ден на масата се препоръчва да има блюдо с ананас. Това ще привлече пари и благополучие и защита от неудачите, пише блиц. 

Маговете препоръчват, когато си вземате вана, да пуснете във водата късчета изсушен или пресен ананас или няколко лъжички ананасов сок. Това добре измива негативите и носи успех. 

Сушените кори на ананаса също притежават свойствата да привличат пари – носете една малка изсушена част от кората в портмонето си и сами се убедете в магическото въздействие. 

Употребата на ананасов сок е традиционен начин за лечение на възпалено гърло. Пресен или консервиран сока помага на храносмилането. 

Ако искате да имате здрави кости и зъби, яжте ананас всеки ден. Не е необходимо да изяждате по един ананас. Достатъчно е да изядете по една филийка на ден или да изпиете една чаша сок от ананас. 

Поради тази лечебна способност на ананаса е особено полезно да го включват в диетата си децата и възрастните хора. Ананасът съдържа голямо количество витамин С, а това значи, че това палмово чудо поддържа зъбите и венците в добро здраве и е полезно за обмяната на веществата, подобрява метаболизма. Той е нискокалориен и незаменим в диетата. Хората, които са с наднормено тегло могат да използват ананас вместо любимите сладки и многобройните диети. Може да минат на ананасова диета.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *