Малтретирана системно пред очите на децата си жена се върна при насилника си

Безумно решение е взела жена от Оряхово за бъдещето си, научи BulNews.bg. Въпреки системния тормоз, налаган от мъжа й пред очите на децата им, тя се върнала при него и да му дала шанс за пореден път да се поправи.
Неуспешните връзки на В.Г. датират от преди 12 години, когато ражда първото си дете от мъж, с когото по-късно се разделя заради несходства в характерите. Преди около 4 години жената се запознала с новия си възлюбен И.С., от когото забременяла и родила. Всичко помежду им било нормално, докато преди около година мъжът започнал системно да тормози жена си. Тя била подлагана на постоянни унижения пред очите на двете й деца и в дома на родителите й.
В.Г. посочва, че мъжът й я ревнувал прекалено и се случвало да й посяга. Той я заплашвал, че ще я гръмне, че ще запали къщата, за да изгори тя и семейството й и др. Последната проява на агресия от страна на мъжа била навръх Нова година И.С. се напил и отново започнал да я обижда, като й казвал, че е „курва“ и „боклук“. Крещял, че има интимни отношения с племенника си. Всичко това станало пред очите на невръстните й деца и роднините й, които им гостували за празника.
Тогава жената не издържала и подала иска за защита от домашно насилие. Тя се оплакала, че упражняваният върху нея физически и психически тормоз ще доведе до психическо разстройство на децата й, които „страдали душевно, плачели и били постоянно разстроени след всяко негово издевателство над нея“. Жената поискала незабавна защита за срок от 18 месеца.
Преди дни обаче се отказала от мярката и посочила пред социалните, магистратите и ченгетата, че ще с мъжа й ще се опитат да се разберат сами и той щял да се промени. 

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *