Олимпийска целувка за Св. Валентин (СНИМКА)

Американската двойка във фигурното пързаляне Крис и Алекса Шимека Книрим демонстрира нещо повече от просто пързаляне на олимпийските игри в Пьонгчанг.

Освен партньори на леда, двамата фигуристи са заедно и в живота. Сключват брак през 2016 г. и до днес са щастливо влюбени.

По време на кратката програма днес, на Свети Валентин, Крис и Алекса демонстрираха любовта си, като завършиха своето изпълнение с истинска целувка, въпреки че тя се оказа завършек на иначе незадоволителното им представяне, предава БТВ. Американците останаха на 14 място след кратката програма в дебюта си на олимпийски игри.

loading...


Свети Валентин е! Аз мисля, че ние показахме колко много се обичаме и колко обожаване да се пързаляме един до друг” – каза Крис след изпълнението.

Алекса се завърна на леда след като ѝ откриват рядко стомашно-чревно заболяване преди две години, което причинява загуба на много килограми на състезателката и тя претърпява няколко операции, за да се пребори с животозастрашаващия здравословен проблем.

„Ние просто се подкрепяхме един друг и си припомняхме, какви щастливци сме да сме тук. Това ни съхрани щастливи и скромни.” – сподели тя.

Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *