Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Зелева чорба със свинско месо

Необходими подукти:

Зелева чорба плюс вода

2-3 стръка праз

пловин ч. ч. ориз

600 г свинско месо на кубчета

1 ч. л. черен пипер

1 ч. л. червен пипер плюс лютив

магданоз

1 яйце

Начин на приготвяне:

Рарзреждаме зелевата чорба с вода на вкюс. Оставяме да заври. Слагаме месото, когато заври, припенваме. Сипваме ориза и праза, нарязан на ситно. Всичко ври до сваряване. Към края прибавяме черния и червения пипер. Снемаме от огъня и поръсваме със ситно нарязания магданоз. Застройваме с разбито яйце.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *