Home-p1-728×90

Свинско с праз лук по китайски

Необходими продукти:

500 г праз лук

250 г свинско месо

200 г моркови

50 г китайско зеле

20 г джинджифил

1 чушка

2 с. л. соев сос

1 с. л. олио

6 стръка кориандър

1 скилидка чесън

Начин на приготвяне:

Смесете настъргания джинджифил, наситнения чесън и чушка, соевия сос. Нарежете месото на филии и го прибавете. Сложете зелето в кипяща вода за 2 минути, отнемете от огъня, оставете да престои още 5 мин. и изцедете. Праза нарежете на кръгчета с морковите, загрейте олио и запържете 5 мин. Прибавете останалите зеленчуци и свинското и пържете още 5 минути. Добавете зелето, задушете и сервирайте, като украсите с кориандър.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *