Home-p1-970×90
Home-p1-970×90

Кашкавал под капак

Продукти:

2 броя домати
50 г краве масло
300 г кашкавал
3 яйца
4 с. л. галета и брашно

Приготвяне:

Kашкавала се нарязва на филийки и се намокря. Яйцата се разбиват. Кашкавала се овалва в брашно,яйце и галета. Оставя се за около половин един час в хладилника. Доматите се нарязват на по-дебели филийки. Маслото се разтопява в саханче или подходяща малка тавичка. Отгоре се нареждат филийките домат и кашкавала, който потапяме отново в яйце. Захлупваме с капак и оставяме на слаб котлон за около 10 минутки като от време на време поглеждаме(трябва на вид да е като паниран кашкавал). Сервираме с подходяща салатка.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *