Джино продава любовта си за 200 бона, ще пристане на злототърсачка!

Брадърът Джино Бианкалана ще бъде главно действащо лице в нова тв продукция. Бившият годеник на Джена е получил примамливото предложение да влезе в ролята на тузаря, който търси любовта си в набор от красавици – златотърсачки. Форматът се нарича „Милионер търси съпруга“ и това ще бъде третият му сезон. Нико Тупарев е купил правата и отново залага на Джино, чието участие във „ВИП Брадър“ се оказа доста печеливша стратегия. 

Българинът с американски живот и бизнес стана супер популярен у нас след като стана победител в риалитито, изплака си очите за Джена, а след излзиането си от Къщата започна да вилнее по нощните клубове. Така успя бързо да влезе в полезрението на родните златотърсачки. Продуцентът на предаването ще разчита именно на огромния интерес от нежния пол към Джино. 

Привлекателността му е породена не толкова от външния му вид, отколкото от размера на портфейла му и спекулациите за бизнес за милиони отвъд океана. Джино стана любимец на мацките и с поведението, което демонстрира към жените в Къщата.

Бианкалана е спазарил любовта си за сумата от 200 бона. Такъв хонорар ще прибере, за да се поизлага няколко месеца в национален ефир. За сърцето му ще се борят няколко засукани мадами, търсещи си богат спонсор, а Джино се избере тази, която най му се понрави, пише „Шоу“. 

Явно нашето момче е навит на всичко за пари. За двойна по-малка сума – 100 бона, той заряза уж толкова успешния си бизнес в САЩ, за да повиси при родните випове и да разказва сърцераздирателни истории от миналото си с Джена. След това гушна голямата награда и започна да се изявява като „гост-звезда“ в заведения в страната срещу съответното заплащане, разбира се. 

Сега на Джино ще му се наложи да поостане още няколко месеца у нас, защото предаването стартира на пролет и сигурно ще се точи до лятото. Брадърът сигурно се надява да жегне сърцето на Джена като се сваля с други мацки по телевизията, но надали ще постигне успех. Както стана ясно, певицата гласи сватба в най-скоро време и надали ще седне да гледа излагацията на бившия си. 

В предишните сезони на „Милионер търси съпруга“ главни действащи лица бяха Христо Сираков и Тодор Славков, но рейтингът на предаването бе ударил дъното и копаеше под него и както стана ясно целият масраф е за пред камерите.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *