Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Картофи във винен сос

Продукти:

2 с. л. брашно
1/2 пакетче масло
1 ч. ч. бяло вино
1 кг картофи
сол на вкус
млян черен пипер на вкус
1 щипка чубрица
2-3 стръка магданоз


Приготвяне:

1. Направете светла запръжка от маслото и брашното и я разредете с една и половина чаени чаши студена вода и виното. Оставете да кипне, като постоянно разбърквате. Подправете със сол на вкус и сложете в соса да врат картофите, нарязани на кубчета. След около 20 минути ястието е готово, наръсете го с черен пипер, чубрица и магданоз.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *