Тази маска подлуди всички жени, защото тя ще накара косата ти да расте с 15 см на месец!

Жените, които са използвали тази маска, твърдят, че са успели да удължат косата си с 15 см за един месец. А процедурата е правена веднъж седмично. Това е добра причина да опитате този метод, ако чувствате, че вашата коса расте твърде бавно и не можете да направите любимата си прическа, за която се иска по-голяма дължина. 

Ключът в успеха на тази маска е се крие в горчицата на прах, която влияе на кожата на главата, като я затопля и така предизвиква прилив на кръв към космените фоликули. А това вече е гаранция растеж на косата. 

Какво ви е нужно за маската?

3 супени лъжици горчица на прах

2-3 супени лъжици топла вода

1 жълтък

2 супена лъжица зехтин

2 супени лъжици захар 

Това количества стига за 2 маски. Маската се нанася максимално бързо, енергично, но и внимателно – без да омазвате самата коса, а се старайте тя да попада по скалпа ви. След като нанесете маската, можете да намажете самата коса с любимото си козметично масло и след това увийте главата си с целофан и кърпа.

Маската трябва да остане на главата ви между 15 минути до 1 час, в зависимост от това колко топло ще я усещате. Ако ви понася и не ви пари, най-добре е да я оставите да стои на вас за 1 час, а иначе и 15 минути й стигат. След това старателно с топла вода и шампоан свалете всичко.

Бъдете внимателни с тази маска, защото има опасност да изгорите скалпа си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *