Home-p1-728×90
Home-p1-728×90

Млечен пастет

Необходими продукти:

изцедено кисело мляко – 1 кофичка

сирене натрошено – 1 чаша

лук – 1 глава

масло – 1 супена лъжица

чесън – 3 скилидки

чубрица на вкус

Начин на приготвяне:

Сиренето се настъргва на ренде и се стопява на водна баня заедно с маслото. Лукът се нарязва на ситно. Чубрицата се стрива и се прибавя към киселото мляко. След това всичко се смесва. От същата смес се приготвя пастет за сандвичи, хапки или се ползва като самостоятелно предястие.

Коментар с Facebook

Свързани новини

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *