Варненецът Р. Станев наследява проф. В. Жечев начело на „Вихрен“ по схемата 2 дни в Сандански – 5 на Овча купел

Варненецът Радостин Станев е наследникът на проф. Васил Жечев начело на „Вихрен“. Бившият страж, който от доста години живее със семейството си в Сандански и беше треньор на вратарите в тима от курортния град в президентския мандат на Коко Динев, получи номинацията за клубен шеф от кмета Кирил Котев.

Под давлението на градоначалника и заради редуцирания бюджет предишната управа на гладиаторите подаде колективна оставка и в края на миналата седмица на извънредно общо събрание бе утвърден нов седемчленен УС, съставен от общински съветници и бизнесмени, в следващите дни се чакаше окончателният отговор на Станев дали приема офертата да оглави третодивизионния тим и той го даде вчера.

„Приех да съвместявам ангажиментите си във „Вихрен“ с тези в „Славия“, където съм част от треньорския щаб. В началото поне два дни седмично ще бъда в Сандански, а през останалото време на Овча купел”, заяви 41-годишният Р. Станев с изричната уговорка, че повече яснота за бъдещата си работа си във „Вихрен“ ще има, след като чуе благословията на настоящия си работодател в най-стария столичен клуб Венцеслав Стефанов.

Съгласието си вече е дал старшията на белите Александър Тарханов, очаква се ръководството на „Славия“ също да не прави спънки на новия началник на вихренци, който тръгва начисто, без стотинка задължения, благодарение на предшественика си проф. В. Жечев и сподвижниците му.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *