Обявиха за продан етаж от къщата в Сандански на строителния предприемач Кр. Младенов, след като вече изгуби вила и селска къща в Джигурово

Обявиха за публична продан етаж от къщата, собственост на строителния предприемач Красимир Младенов от Сандански, заради забавено изплащане на ипотечен кредит. Кр. Младенов е изтеглил от банката кредит в размер на 90 000 лева, но просрочил изплащането им в рамките на година и половина.

Публичната продан е насрочена за края на месец март. Апартаментът на строителния предприемач се намира в кв.“ Изгрев“ в Сандански.

Известно е, че публичните продажби на апартаменти и къщи, обявени от банките, много често приключват неуспешно, тъй като собствениците се укриват и не предоставят ключ от входната врата на жилището за оглед на кандидат-купувачи. На втора публична продан началната цена на имота пада с 10 процента.

Кр. Младенов е строител, семеен, с две големи деца. През последните години заради финансовата криза и липсата на поръчки в строителството той е загубил два имота, които са продадени чрез частен съдебен изпълнител. Къща в с. Джигурово и вила във вилната зона на Сандански са продадени от частен съдебен изпълнител преди година.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *