ХОРОСКОП ЗА 28 МАРТ

ОВЕН
Понеделник е важен ден за Овните, тъй като имате неотложни ангажименти. Ще ви бъде от полза, ако подкрепите желанието си за осъществяване с действия в тази насока. Успешно ще разрешите финансов проблем с пряката помощ, оказана ви от жена. Денят се свързва и със служебни промени, касаещи професионалното ви повишение или наемане на работа.

ТЕЛЕЦ
Посрещате първия ден от новата седмица със зацикляне на проблеми от лично и домашно естество. Забележително е неудовлетворението ви по повод коренния обрат в любовния ви живот. Чувствате се ощетени, без да си давате сметка за нещата, които държите в свои ръце.

БЛИЗНАИ
Близнаците ще се чувстват особено приятно в понеделник, тъй като ще имат възможността да се отдадат на близките си и любимите си занимания. Голяма радост носят хармоничните домашни взаимоотношения. Съществува финансов проблем за деня.

РАК
Променят се условията в деловия ви живот и носят новости за вас. Въпреки че не сте в добро настроение, се налага да бъдете активни в дейността си и да не изпускате благоприятните дадености за понеделник. Те касаят контакти в службата. Промените на работното място са много полезни за вас, ще ви дадат възможност да бъдете полезни на близките си.

ЛЪВ
Промените в понеделник няма да подминат и Лъвовете, като при вас се налага вътрешна трансформация. Новите обстоятелства засягат службата, парите и дома ви. Не бива да пропускате деня в неангажираност и инертност, тъй като по-късно ще ви бъде трудно адекватно да реагирате в обстановката.

ДЕВА
Понеделник ви посреща с много работа, навлизате в цикъл на новости в личния живот. Те засягат дома и роднинските отношения, както и вашата лична емоционалност. Особено важно за Девите днес е да бъдат благоразумни в контактите с колеги, шефове и партньори в бизнеса.

ВЕЗНИ
Активен ден за Везните и това в повечето случаи има отношение към вашите контакти. Очакват ви срещи с нови хора, запознанства и дори влияние от страна на други лица върху вашата финансова сигурност. Днес придобивките, които се определят от звездите, имат не само материална, но и морална стойност за вас. Ще влезете в нови взаимоотношения.

СКОРПИОН
В понеделник за Скорпионите реализацията е свързана с финансите. Денят ще е благоприятен за сключване на сделки, които ще ви донесат финансова стабилност. Пазете се от хора, с които в близкото минало сте имали противоречия по някои въпроси от финансово естество. Отношенията могат да се развият зле и от това да възникнат допълнителни проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Днес трябва да бъдете изключително предпазливи към дела, отнасящи се до финанси. Някои от вас ще се опитат да ги придобият по несъвсем законен начин и това ще бъде голяма грешка за вас. Много мислите, преди да извършите нещо. Денят предразполага към лични контакти, които ще събудят горещите емоции на мнозина. По-внимателни трябва да бъдат бизнесмените.

КОЗИРОГ
За Козирозите този понеделник е ползотворен, предимно от страна на приятелите. Вероятно ще последва запознанство с нов човек, който ще ви предостави мрежа от нови контакти. Добре е да демонстрирате благосклонност към това ново запознанство, за да сте сигурни, че то ще продължи по най-добрия начин в бъдеще. Предстои ви служебна командировка, където ще се запознаете с нови хора.

ВОДОЛЕЙ
Емоционален ден е понеделник за родените под Водолей. По тази причина днес много от вас ще се раздават, помагайки по всякакъв начин на близки, приятели и колеги. Все пак е добре да държите сметка за начина на действие, както и отношението на онези, с които ще контактувате днес по лични или делови причини. Доста труден професионален ден за вас. Спънки и опити за вмешателство ще съпътстват начинанията ви.

РИБИ
Присъствието на някакво място е достатъчно, за да постигнете онова, към което се стремите. Тук може да става въпрос за материална придобивка или пък позиция в сферата на деловия и личния живот. Днес не предприемайте важни стъпки в професионалния си живот, защото сега действат фактори на промяна, които имат и отношение към вашите обществени контакти. Някои от вас ще посрещат гости в дома си. Подгответе се хубаво.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *