ХОРОСКОП ЗА 1 АПРИЛ

ОВЕН
В петък Овните са невнимателни в делата си, денят ви изправя пред редица трудности, които ще извадят мнозина от равновесие. Това не бива да допускате, ще последват неприятности за вас. Бъдете по-съсредоточени и отговорни при изпълнение на всичките си служебни задължения.

ТЕЛЕЦ
Петък е радостен за Телците и денят ще ви донесе изненада под формата на известие от близък човек. За някои тази вест се отнася до делови въпрос, при други – до съдебно дело, което е приключило във ваша полза. Работният ден е успешен и мнозина ще имат придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Радостен ден за Близнаците. Някои ще осъществят брак в най-скоро време. За други радостната новина идва от далечно място и носи известие от близък приятел. Мнозина днес ще бъдат повърхностни в работата си. Не прибързвайте в действията си, създавате условия за аварии.

РАК
Предстои ви обновление в личен и служебен аспект, не проявявайте колебливост и не предприемайте прибързани, необмислени стъпки. Действайте методично и последователно, като не пропускате и най-малките подробности. Професионалният ден е труден, без парични придобивки.

ЛЪВ
Лъвовете трябва да бъдат по-действени в петък. Съществуват добри възможности за постигане на онова, към което се стремите в деловия живот. Не избързвайте по въпроси, касаещи финансова дейност. В службата за някои обстоятелствата са неизгодни, но трябва да се подчините на условията.

ДЕВА
Трябва да превъзмогнете някои трудности, които се отнасят лично до вас, и чрез волевите си усилия да се ангажирате с предстоящата ви делова дейност. Днес на някои представители на знака ще се наложи да вземат позицията на човек от бранша. Не се ангажирайте с други дела.

ВЕЗНИ
Ако днес сте стриктни и изпълнителни за поетите ангажименти, ще постигнете намеренията си. Мнозина ще успеят, следвайки предварително изготвения план. Професионалният ден има положително развитие, особено днес. Отговорен човек ще ви предложи съвместна работа.

СКОРПИОН
Петък е доста положителен за Скорпионите. Енергични сте и ще действате успешно по всички направления от лично и делово естество. За някои от вас денят се характеризира с професионални проблеми, но активните ви действия ще ги отстранят напълно и ще бъдете удовлетворени.

СТРЕЛЕЦ
Днес Стрелците имат да решават доста проблеми, които най-често ви пречат да бъдете последователни в действията си. Те са същинската причина за вашата разсеяност. Мобилизирайте се, особено на работното си място, където пропуските ще ви поставят в неизгодно положение. Потърсете съмишленици за някакъв ваш проект, ще ви е нужна подкрепа.

КОЗИРОГ
Козирозите са амбицирани в петък за точни действия относно завършването на деловите ангажименти. Липсата на пари е главният фактор на притесненията ви и вероятно мнозина ще се ориентират към финансова реализация. При някои са налице домашни притеснения. Не се гневете, за да запазите душевното си спокойствие. Вредите само на себе си.

ВОДОЛЕЙ
За Водолеите петък ще бъде труден ден и ще създаде много проблеми за вашите контакти. Други са психически и физически неразположени, което ще им попречи за реализацията. Сега деловите ангажименти са твърде много и това ще ви направи нестабилни. Бизнесмените да бъдат внимателни, възможен е опит за измама от хора, на които вярвате.

РИБИ
Петък не е лош ден за Рибите, но мнозина от вас допускат грешка, действайки прекалено активно в делата си. Този стил на работа нарушава точността и целостта на изпълнението. Късметът ви днес ще ви помага безпрепятствено да постигате намеренията си и ще ви донесе успехи. Днес не разчитайте на парични постъпления от хазартни игри.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *