ХОРОСКОП ЗА 5 АПРИЛ

ОВЕН
Денят е много разнообразен за родените под Овен. За някои е характерно служебно пътуване днес, при други надделяват преговорите и контактите по делови въпроси, а за трети вторник е ден за придобивки. Могат да се прибавят и важни новини, отнасящи се до деловия живот или до дома.

ТЕЛЕЦ
За Телците вторник е успешен от гледна точка на придобивки. Тяхното значение е двойствено – при едни става въпрос за финансови придобивки, а други ще създадат нова връзка, чрез която ще постигнат някои свои намерения. Очакват ви лоши новини в службата, касаещи вашата професия и допуснати слабости. Не прибягвайте до конфронтации.

БЛИЗНАЦИ
Засилени са вашите търговски и бизнес способности във вторник. Денят е изключително добър за практически действия и контакти. Очакват ви финансови новини или свързани с някои ваши тайни врагове, опитващи се да ви навредят. Хубаво е да не реагирате сега по тази информация, защото действията ви ще бъдат неадекватни. Внимавайте с работодателите си.

РАК
Днес Раците са в състояние да постигнат всичко, към което се стремят. В подкрепа на възможностите ви се явява съобщение, с което някои от вас ще бъдат уведомени за работа, а при други има личен или финансов характер. Мнозина могат да се възползват от подкрепата на човек, имащ отношение към работата им.

ЛЪВ
Вторник носи добри възможности, а и вие днес сте много активни. Делата, подхванати с ентусиазъм, непременно ще завършат успешно за вас. От друга страна, не бива да разчитате на плановете си, защото те сега се оказват чиста илюзия. Действайте само по въпроси, които засягат реалните ви стремежи и заобикалящата обстановка. Не влизайте в конфликт.

ДЕВА
Успехите във вторник имат отношение към вашите контакти, службата, дома и по лични въпроси. Трудности ще имате при дела с финансов характер, а онези от вас, които работят с пари, трябва да бъдат внимателни днес. Възможно е да загубите пари или да сгрешите при предаване на суми във ваша вреда. Изненада ще бъде запознаването ви с нов човек.

ВЕЗНИ
Вторник ще премине трудно за Везните. При някои от вас това се дължи преди всичко на прекаляване с алкохол. Имате шансове през деня делата ви да потръгнат, независимо от тежестта, която ще имате през целия ден. Реализация може да очаквате във финансовата сфера и контактите. При други тя е свързана с делови пътувания. Ще получите добри новини.

СКОРПИОН
Усилията и активността ще дадат добър плод днес в делата ви. На общия фон се открояват преди всичко контактите, пътуванията и финансовите ангажименти. Късметът ви е изразителен и мнозина са в състояние да постигнат нова договореност със своите работодатели. Денят е много успешен за безработните от вас, можете да попаднете на подходяща работа.

СТРЕЛЕЦ
Завидна е вашата мобилизираност във вторник. Твърде действени са Стрелците и денят ще се увенчае с успех. Независимо дали вашите дела са свързани с финанси, пътувания или какъвто и да било род професионална дейност, ще постигнете добри резултати. Днес ще направите успешна договорка за работа, която се е забавила. За някои – лични постижения в любовта. Очертава се излизане в чужбина в скоро време.

КОЗИРОГ
Днес вашият професионален израз е твърде мощен. Това няма да остане незабелязано и в много случаи може да означава парична придобивка за вас. Но най-вероятно е тя да има отношение към бъдещето. Избягвайте да давате съвети на някои от колегите си или да коментирате обстановката в службата. Стойте настрана от общата суматоха. Не споделяйте плановете си, не давайте израз и на емоциите.

ВОДОЛЕЙ
Водолеите също ги очаква добра реализация във вторник. Твърде делови сте, за да пропуснете този шанс, и може да се каже, че с качествата си се откроявате сред другите. Позитивно развитие ще имат вашите контакти с висшестоящи хора от службата или извън нея. Не е изключено някои от вас да достигнат до ново договориране. Парична придобивка за онези от вас, които имат частен бизнес.

РИБИ
За Рибите вторник също е добър ден. Но сега мнозина от вас имат повече от една възможност за избор и трябва да бъдат доста внимателни, за да бъде той сполучлив. Професионалният ден ще ви срещне с нов човек, имащ голямо влияние не само във вашата професионална сфера. Ще бъдете зарадвани от новини, които се свързват с деловия ви живот или имат лично отношение. Любовният ви живот днес изисква съживяване, сюрпризирайте половинката си.

loading...


Коментар с Facebook

Подобни новини

Остави коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *